Indrės virtuvė (vindase) wrote,
Indrės virtuvė
vindase

Kiauliena traškiuose džiūvėsėliuose

Tai klasikinis japoniškas patiekalas - Tonkatsu. Išorė turi būti traški, o kiauliena viduje - sultinga.

Kiaulieną supjaustyti kaip karbonadams ir lengvai pamušti, pabarstyti druska ir pipirais. Pavolioti miltuose, tada plaktame kiaušinyje ir galiausiai - džiūvėsėliuose. Kepti karštame aliejuje abi puses po 2-3 minutes. Nusausinti. Supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir dėti į lėkštę. Patiekti su tarkuotu šviežiu kopūstu ir padažu pagal skonį (garstyčiomis, sojos padažu ar pan.).



pagal Harumi Kurihara
Tags: japoniški patiekalai, karštieji patiekalai, kiauliena
Subscribe

  • Kokoso pieno ledai

    Jei dar sugrįžtų šiltos dienos - pasigaminkite kokosinių ledų. Reikės: 1 skardinės kokoso pieno 2 puodelių plakamosios grietinėlės 1/2 puodelio…

  • Žaliosios arbatos "čyzkeikas"

    Sūrio pyragai nėra tradicinis patiekalas Japonijoje, tačiau dabar visų labai mėgstamas. Šis - labai lengvas, gaivus ir skanus. Arbata jaučiasi…

  • Žaliosios arbatos žele

    Labai įdomaus skonio, gaivinantis, vasariškas desertas. Reikės: 8 šaukštelių žaliosios arbatos miltelių 8 šaukštų cukraus pudros 700 ml vandens 12…

Comments for this post were disabled by the author