Indrės virtuvė (vindase) wrote,
Indrės virtuvė
vindase

Lašiša folijoje su miso ir majonezo padažu


Reikės:
4 porcijų lašišos file
svogūno
4 shiitake grybų
30 gr čederio sūrio
8 šaukštų majonezo
2 šaukštų baltos arba raudonos miso pastos

Paimti keturis lapus folijos, pakankamai didelius suvynioti file gabalą. Miso pastą sumaišyti su majonezu, dėti ant kiekvieno po 1,5 šaukšto, uždėti lašišos file. Po lygiai dėti plonomis juostelėmis supjaustytus grybus ir svogūnus, likusį padažą ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Jei norite, galima pabarstyti sezamo sėklomis ir septynių prieskonių mišiniu. Užsukti folijos kraštelius į sandarų vokelį. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, paskui atverti foliją (tik saugoti, kad neišbėgtų sultys) ir kepti dar 5 minutes kol paruduos sūris.


pagal Masaki Ko
Tags: japoniški patiekalai, karštieji patiekalai, žuvis
Subscribe
Comments for this post were disabled by the author